Termeni și condiții

Important pentru inceput

Site-ul www.Redupedia.ro (denumit in continuare SITE) este creat si administrat de SC Pro Intersoft 2010 SRL, email de contact: contact@ReduPedia.ro, adresa postala: Sos. Branului, nr. 12, Rasnov, Brasov

Acest Site este oferit in forma in care se prezinta la accesarea sa de catre utilizatori, fara nici un fel de alte garantii. ReduPedia.ro nu este si nu poate fi facut responsabil pentru nepotriviri, indisponibilitati sau alte defecte ale acestui Site sau ale continutului sau.

ReduPedia.ro este un Site dedicat agregarii ofertelor de reduceri. Pentru a avea acces la unele din datele continute de ReduPedia.ro este suficienta navigarea libera pe Site, fara a fi obligatorie crearea unui cont. ReduPedia.ro ofera insa posibilitatea Utilizatorilor inregistrati de a se abona la newsletter-ul zilnic pentru a primi e-mail-ul cu ofertele noi.

Daca folositi serviciile sau informatiile oferite de acest website, acest lucru va fi echivalent cu acceptarea de catre dumneavoastra a termenilor si conditiilor de mai jos. In situatia in care nu sunteti de acord cu termenii prezentului document, va rugam sa parasiti ReduPedia.ro si sa nu mai accesati acest site. Orice acces al ReduPedia.ro va fi considerat, de acum incolo, un accept al termenilor si conditiilor continute in documentul de mai jos.

Acesti termeni si conditii se pot modifica oricand fara o notificare in prealabil.

1. Protectia proprietatii intelectuale

Continutul si designul Site-ului (precum si orice alt material avand legatura cu Site-ul ) trimis dvs. prin email sau furnizat dvs. in orice alta modalitate (ca, spre exemplu: articole, newslettere, design si orice alte materiale la care ne vom referi in continuare ca la "Continut Site"), apartin Site-ului si colaboratorilor sai - acolo unde acest lucru este specificat expres ori nu este specificat un alt autor - (drept de autor) si sunt protejate de legislatia privind proprietatea intelectuala. Nu puteti utiliza, reproduce sau permite nimanui sa utilizeze sau sa reproduca materialele fara a detine o permisiune scrisa din partea Site-ului.

2. Utilizarea continutului Siteului

Puteti copia si printa Continutul Site-ului doar pentru folosinta dvs. personala, lipsita de intentie comerciala. In orice alte cazuri, continutul Site-ului nu poate fi reprodus, modificat si exploatat, indiferent de scopul comercial sau necomercial al acestei exploatari.

Actiunile descrise mai jos nu sunt permise in lipsa obtinerii in prealabil a unei permisiuni scrise din partea Site-ului:

a. reproducerea sau stocarea Continutului, precum si trimiterea acestui continut catre orice alt website, server sau orice alt mijloc de stocare a informatiei. b. modificarea, publicarea, transmiterea, precum si participarea la transferul, vanzarea, distributia unor materiale realizate prin reproducerea, modificarea sau afisarea Continutului, in lipsa obtinerii in prealabil a unei permisiuni scrise din partea noastra. c. indepartarea insemnelor care semnifica dreptul de autor al Site-ului asupra Continutului. Orice utilizare a continutului Site-ului in alte scopuri decat cele permise expres de prezentul document, este interzisa. Cererile de utilizare a continutului in alte scopuri decat cele permise expres de prezentul document pot fi trimise la adresa de email: contact@ReduPedia.ro.

3. Suspendarea accesului

Site-ul poate, fara orice alta notificare sau formalitate si fara ca acest lucru sa necesite explicarea atitudinii sale, sa suspende sau sa inceteze accesul dvs. la Continutul Site-ului sau la o parte a acestui continut.

4. Modificari ale site-ului

Site-ul isi rezerva dreptul, la libera sa discretie, de a suspenda, modifica, adauga sau sterge in orice moment portiuni ale Continutului sau. De asemenea, Site-ul isi rezerva dreptul de a restrange, suspenda sau opri accesul utilizatorilor la o parte sau la intregul sau continut oricand, pentru orice motiv, sau fara motiv, cu sau fara instiintare prealabila si fara a-si asuma prin aceasta vreo obligatie.

5. Inregistrare, parole, responsabilitati

Accesul dvs. la anumite servicii si informatii din cadrul siteului nu necesita crearea unui cont si oferirea de informatii private.

6. Acord de confidentialitate

Informatia pe care dvs. o furnizati despre dvs. catre Site va fi folosita doar in concordanta cu termenii Acordului de Confidentialitate al Site-ului.

7. Platformele de comunicatie puse la dispozitie de Site

Site-ul va poate pune la dispozitie platforme de comunicare intre dvs. si ceilalti utilizatori (sistem de comentarii la articole, blog). In ideea in care Site-ul nu poate si nici nu este interesat de filtrarea mesajelor postate sau trimise de utilizatorii sai prin intermediul acestor platforme de comunicatie, ne rezervam dreptul (care poate fi exercitat la momentul ales de noi si fara o notificare prealabila), de a sterge, muta sau edita aceste mesaje sau de a restrictiona accesul unora dintre utilizatori la una dintre platformele sale de comunicatie. Aceste masuri pot fi luate ca urmare a nerespectarii de catre utilizatori a prevederilor legale sau a termenilor si conditiilor de utilizare a site-ului.

Plangeri legate de drepturi de autor

Respectam drepturile de propietare intelectuala si interzicem utilizatorilor sa posteze pe ReduPedia.ro sau pe orice alt site sau serviciu asociat cu ReduPedia.ro orice material care violeaza dreptul de proprietate intelecuala ale unei terte persoane. Cand primim notificari de incalcarea a drepturilor de autor scoatem imediat sau restrictionam accesul la presupusul material si restrictionam accesul la conturile de pe care s-a facut incalcarea dreptului . Daca sunteti de parere ca exista materiale pe site asupra carora aveti drepturi de proprietate intelectuala dar nu ati fost de acord cu postarea lor pe site va rugam sa ne contactatila adresa: contact@ReduPedia.ro

Pentru Continutul postat de utilizatori, raspunderea asupra Continutului revine in intregime autorilor acestora. Site-ul isi rezerva dreptul de a nu face public acel Continut care contravin termenilor si conditiilor de utilizare sau pe care le considera daunatoare, sub orice forma, propriei imagini, partenerilor sau tertilor. De asemenea, in cazul in care considerati ca prin postarea unui anumit continut ati fost lezat in drepturile dumneavoastra, va invitam sa ne trimiteti sesizarea dumneavoastra la adresa de email contact@ReduPedia.ro. Vom inainta plangerea dumneavoastra, in cel mai scurt timp posibil, catre autoritatea de supraveghere stabilita de lege (www.anrcti.ro), pentru a decide in ce masura plangerea dumneavoastra este indreptatita. Ulterior, daca autoritatea decide in acest fel, continutul respectiv ar putea fi inlaturat.

Dvs. sunteti singurul responsabil pentru continutul mesajelor dvs. Pentru aceasta, trebuie sa stiti ca postarea sau transmiterea de continut prin intermediul platformelor de comunicatie puse la dispozitie de Site este supusa urmatoarelor limitari:

Nu puteti publica, transmite sau face referire la orice tip de mesaj care poate contine o forma unanim recunoscuta in societate ca fiind "publicitate" la diverse categorii de bunuri si servicii.

Nu puteti publica, transmite sau face referire utilizatorilor sau membrilor Site-ului nici un fel de mesaj comercial nesolicitat, indiferent ca aceasta trimitere se face sau nu prin intermediul sistemelor de comunicatie puse la dispozitie de Site sau prin intermediul altor mijloace de comunicatie.

Nu puteti publica, transmite sau face referire in nici un fel la mesaje care contin recomandari de a cumpara sau de a nu cumpara un anumit produs sau serviciu. De asemenea, nu puteti publica sau face referire in nici un fel la mesaje care contin informatii confidentiale, indiferent ca acestea sunt sau nu prevazute cu mentiune a"confidential" sau cu orice alta mentiune de acest gen, sau la mesaje care au rolul de a afecta pretul, imaginea sau valoarea de piata al unui produs sau serviciu.

Nu puteti publica, transmite sau face referire in nici un fel la mesaje care contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, care incalca in oprice fel dreptul de autor sau alte drepturi pe care le are un tert.

Nu puteti publica, transmite sau face referire in nici un fel la mesaje care contin virusi sau orice alte secvente de cod care se dovedesc a fi distructive sau care pot intrerupe, elimina sau limita functionalitatea Site-ului sau a oricaror alte sisteme informatice (hardware sau software).

Nu puteti colecta in nici un fel informatie indentificabila personal de la utilizatorii sau membri Site-ului.

Nu puteti restrictiona sau elimina accesul unor alti utilizatori la platformele de comunicatie puse la dispozitie de Site.

Nu puteti publica, transmite sau face referire in nici un fel la mesaje a caror sursa este ascunsa.

Nu puteti publica, transmite sau face referire la nici un fel de "joc piramidal" sau orice alta activitate menita a insela increderea unor alte persoane, precum si orice activitati similare unor fapte in privinta carora s-a probat in trecut potentialul infractional.

Prin transmiterea mesajelor dvs. catre sau prin intermediul oricarui mijloc de comunicatie, sunteti de acord ca dumneavoastra sunteti singurul responsabil si veti despagubi Site-ul pentru orice paguba, costuri sau limitari de profit care apar ca urmare a postarii, transmiterii sau referintei de de catre dvs. a unor mesaje al caror continut incalca prevederile limitarilor de la paragraful precedent.

Unii utilizatori pot intelege ca este mai simplu sa incalce regulile statuate in acest acord si drept urmare, unele dintre mesajele publicate pot prezenta o realitate inselatoare, incompleta, incorecta sau agresiv orientata spre alte categorii sociale. Ar trebui deci sa discerneti inainte de a folosi informatia cuprinsa in aceste mesaje pentru a face o investitie sau orice alta actiune care implica folosirea de fonduri sau resurse proprii sau alte unor terti. Imaginea prezentanta de mesajele publicate poate fi uneori diferita de realitate.

8. Responsabilitati

Site-ul nu garanteaza acuratetea, corectitudinea sau caracterul actual al informatiilor ori serviciilor furnizate de site. De asemenea, Site-ul nu garanteaza faptul ca sistemele informatice sau programele folosite pentru afisarea sau transmiterea informatiei pe site sau in orice alta forma nu contin virusi ori alte secvente distructive de cod sau alte proprietati distructive.

Profilurile create si afisate de catre utilizatorii inregistrati pe Site pot contine linkuri catre alte website-uri. Site-ul nu este responsabil pentru Continutul, acuratetea sau opiniile exprimate pe astfel de siteuri, iar aceste websiteuri nu sunt in nici un fel investigate, monitorizate sau verificate in privinta acuratetei sau desavarsirii informatiilor de catre Site. Includerea oricarui link catre un website in cadrul Serviciilor oferite de ReduPedia.ro nu implica aprobarea sau sprijinirea site-ului respectiv de catre Site.

Sunteti de acord sa exonerati de raspundere Site-ul pentru orice actiuni judiciare sau extrajudiciare si sa acoperiti cheltuielile de judecata si orice alte cheltuieli care ar putea sa apara ca urmare a incalcarii de catre dvs. a clauzelor prezentului contract.

9. Forta Majora

Site-ul, afiliatii sau si in general, furnizorii de informatie catre Site nu pot fi facuti responsabili pentru nici o intarziere sau eroare in continutul furnizat de publicatiile noastre, rezultand direct sau indirect din cauze care nu depind de vointa Site-ului. Aceasta exonerare include, dar nu se limiteaza la: erorile de functionare al echipamentului tehnic de la Site, lipsa functionarii conexiunii la internet, lipsa functionarii conexiunilor de telefon, virusii informatici, accesul neautorizat in sistemele Site-ului, erorile de operare, greva, etc.

10. Diverse

Schimbarea termenilor prezentului acord.

Site-ul este indreptatit, fara notificare si fara indeplinirea unor alte formalitati, sa schimbe termenii prezentului acord. Atunci cand acesti termeni se vor modifica insa, Site-ul nu va va notifica prin intermediul emailului, dar veti gasi in prima pagina a site-ului a unui link care face trimitere la noua forma a prezentului document. Accesul in site si folosirea serviciilor noastre dupa momentul notificarii sau al afisarii comentariilor privind schimbarile pe prima pagina a site-ului implica faptul ca v-ati dat acordul asupra noilor termeni ai prezentului acord.

De asemenea, unele servicii oferite de Site pot face obiectul unor termeni diferiti, care vor fi afisati in cazul fiecarui astfel de serviciu, la loc vizibil, putand fi accesati inainte de folosirea serviciului.

Publicitatea si continutul furnizat de alte parti.

Parti ale continutului inclus in Site pot sa fie furnizate de terte persoane cu care Site-ul are incheiate contracte de furnizare de continut. De asemenea, in interiorul continutului de pe site pot fi incluse sectiuni publicitare in care se vor afisa mesaje publicitare ale unor terte persoane. Site-ul nu este responsabil in nici o masura asupra continutului furnizat de terte persoane, indiferent ca acesta este publicitar sau nu. De asemenea, Site-ul nu este responsabil asupra continutului paginilor la care se face trimitere din interiorul sau.

Notificari

Orice notificare catre Site trebuie trimisa prin email sau prin intermediul postei sau al faxului, la adresa mentionata in prezentul document.