Reduceri si promotii zilnice la CITGrup

Reduceri CITGrup


Cauti produse IT refurbished sau second hand? Esti convins ca nu in pretul exorbitant sta calitatea unui produs si iti doresti sa faci o investitie cat mai buna pentru casa sau afacerea ta? Cumpara laptopuri, calculatoare, imprimante sau alte produse refurbished sau second hand din magazinul online CitGrup.ro! Aici vei gasi o gama foarte variata de produse, marci cunoscute, care au preturi decente astfel incat sa fie achizitionate de catre toate categoriile de persoane, indiferent de venituri, buget sau clasa sociala! Aceste reduceri CitGrup se adreseaza pasionatilor de IT aflati in cautarea unor produse bune la preturi mici!

Server DELL PowerEdge R730xd, Rackabil 2U, 2 Procesoare Intel Ten Core Xeon E5-2650 v3 2.3 GHz, 64 GB DDR4 ECC Reg, 24 x 1 TB SSD NOU, Front Bezel, Raid Controller SAS/SATA DELL H730 Mini, iD
Oferta zilei la CITGrup
Valabil doar azi!!
Server DELL PowerEdge R730xd, Rackabil 2U, 2 Procesoare Intel Ten Core Xeon E5-2650 v3 2.3 GHz, 64 G
Pret vechi:
60198.53 lei
Pret AZI:
42998.95 lei
Vezi detalii

Laptopuri

Calculatoare desktop

Sisteme POS

Mobila

Multifunctionale

Imprimante laser

Hard disk

Tablete

Imprimante

Memorii RAM

Monitoare

Mobilier gradina

Navigatii auto GPS

Procesoare

Placi de baza

Iphone

Placi video

Aparate foto DSLR

Televizoare

Sisteme de supraveghere

Console jocuri

Produse la reducere pe CITGrup

 

Care este diferenta dintre refurbished si second hand si de ce sunt avantajoase ofertele CitGrup?

Toata lumea se fereste sa cumpere "la mana a doua". Desi Romania este plina de magazine de haine si incaltaminte second hand, pe romani pare sa ii deranjeze mai mult acest termen cand vine vorba de produse electrocasnice, IT sau de o valoare mai mare decat un simplu pantalon sau pantof. Insa ceea ce nu stiu romanii este ca refurbished nu se identifica cu termenul second hand. Refurbished inseamna ca a mai fost foarte putin folosit (uneori doar desfacut din cutie si trimis inapoi desigilat) si a fost verificat pentru ca expertii sa se asigure ca este in perfecta stare de functionare produsul.

Ofertele CitGrup.ro includ o garantie de pana la 5 ani si atat antivirus cat si Windows gratuite, pentru produsele unde sunt valabile aceste oferte. Asadar, profitand de discounturile 2018 CitGrup nu vei mai pierde timpul cu instalarea softului, a driverelor si nu vei mai avea cheltuieli suplimentare!

Promotiile CitGrup se adreseaza cumparatorilor inteligenti

Nimeni nu este obligat sa plateasca o suma fabuloasa pe un produs nou, atata timp cat are o varianta mult mai avantajoasa la indemana, si anume produsele second hand sau refurbished. Desi nu ne place sa recunoastem, bugetul din ziua de azi alocat acestui tip de achizitii este destul de limitat si nici nu putem sta fara laptop sau calculator desktop o perioada indelungata. Nici nu se merita sa facem un imprumut pe care cu greu il putem plati vreme de cateva luni bune, atata timp cat avem posibilitatea de a cumpara produse la oferte din cadrul magazinului CitGrup. Aceste produse sunt livrate prompt, rapid, sunt testate de trei ori, sunt expedite direct de pe stoc si vei avea propriul consultant IT dedicat special nevoilor tale!

Aboneaza-te la noi!

pentru a primi vesti bune pe email si multe produse zilnice la pret redus!

reclama pe redupedia.ro