Remington S1001URB – o placa de par ieftina si buna

 Remington S1001URB – o placa de par ieftina si bunaCu un pret care nu depaseste 110 lei, placa de indreptat parul Remington S1001URB cu siguranta nu este o alegere rea catusi de putin. Simpla si usor de folosit, ea ofera utilizatorilor toate avantajele de care ar avea nevoie de la o placa semi-profesionala de indreptat parul.

 

 

 

 

 

 

Dintre caracteristicile placii de par Remington, amintim:

  • timp de incalzire de doar 30 de secunde;
  • are un design prietenos si este echipata cu un set de placi ceramice, pozitionate intr-un mod care permite placii sa alunece usor peste par;
  • este usor de tinut in mana, iar cablul nu creeaza dificultati in manuire;
  • in ciuda temperaturii de lucru ridicate (de circa 210 grade Celsius), placile ceramice protejeaza firele de par;

Chiar daca daca placile ceramice protejeaza parul, asta nu inseamna ca nu trebuie respectate normele de siguranta. Intotdeauna, inainte de folosire, parul trebuie sa fie 100% uscat. Chiar daca in timpul folosirii placilor, firele de par pierd orice urma de umiditate, ele sunt o buna bucata de timp protejate de faptul partile ceramice. Totusi, pentru a preveni orice vatamare, indiferent de gradul ei, sedintele de indreptare a parului nu trebuie sa depaseasca 30-45 de minute. Intrati pe redupedia.ro si gasiti promotii la diverse produse.

Placa de par Remington S1001URB face parte din colectia Urban Styling a celor de la Remington si vine ca o alternativa ieftina pentru celelalte produse similare a caror pret depaseste 200 de lei. Desi nu are dotarile produsului acesta, este totusi suficient de buna cat sa implineasca cerintele utilizatorilor. Nu, nu este cel mai ieftin produs din aceasta categorie de pe piata. Totusi, se incadreaza cu succes in categoria placilor semi-profesionale de indreptat parul, motiv pentru care investitia in produsul de mai sus este justificata pe deplin.