Rama foto digitala Philips SPF1208 – Simplitate la Pret Decent

Marturisesc ca mi-am dorit mereu o rama foto digitala, in mare parte deoarece mereu mi-am dorit sa am poze, care sa dainuiasca in timp. Bineinteles, pozele s-au pierdut, iar pana acum, nu am reusit sa imi cumpar o rama foto care sa-mi placa. Pana acum.

Totusi, mi-a picat prin mana o Philips SPF1208, rama ce realmente m-a fermecat.

 

De ce? Pentru ca:

  • are un pret decent;
  • un design superb;
  • nu consuma mult curent;
  • pozele se vad extrem de bine si de clar;

Aspecte Tehnice

Cantarind doar 580 de grame, aceasta rama Philips SPF1208 este capabila sa suporte o rezolutie de 800*600, ceea ce face ca experienta utilizatorului sa fie destul de placuta, mai ales ca pozele sunt vizibile din unghiuri destul de largi (130 de grade fata de orizontala si maxim 110 grade pe verticala). Totodata, intensitatea luminoasa e la un nivel optim (160cd/mp, daca va ajuta asta cu ceva), ceea ce face ca pozele sa se vada extrem de clar si de bine. Daca esti pasionat de gadgeturi, pe redupedia.ro poti gasi mai multe reduceri la rame foto digitale.

Singrul minus pe care il vad e faptul ca singurul format acceptat e .jpeg, neputandu-se vizualiza si altfel de imagini.

De asemenea, memoria interna a ramei foto e de doar 512 mb, insa din fericire, poate fi upgradata cu ajutorul unor carduri. Din acest punct de vedere, puteti folosi carduri SD, micro SD – utilizabile cu convertoare SD, memory stick-uri, etc.

Cat despre dimensiuni, trebuie sa stiti ca are un ecran cu o diagonala de 7 inch si niste dimensiuni totale de 113 x 184.35 x 222.6 mm, dimensiuni ce ii permit sa incapa chiar si pe rafturile mai inguste.

De asemenea, pozele se vad la dimensiuni normale, la un format de 4:3, intocmai pozelor normale, din albumele vechi. Totusi, in functie de cum vreti sa pozitionati aceasta tableta, trebuie sa stabiliti clar pozele care vor fi introduse in memorie, intrucat daca pozitionati pe orizontala, pozele facute pe verticala vor iesi fie in format mic, fie redimensionate destul de prost. Valabil si viceversa.

Totusi, nu se poate spune despre aceasta rama foto digitala ca este o camera proasta. Dimpotriva. Are un pret decent, o calitate extrem de buna, cu mentiunea ca trebuie sa va selectati atent pozele ce urmeaza sa le folositi.