Placa de par Philips HP8310

Placa de par Philips HP8310A venit vremea sa vorbim si despre o placa de par Philips, anume despre modelul HP8310. Ce are in plus aceasta placa fata de toate celelalte? Ei bine, e ieftina, are un sistem de ionizare si in plus, are dimensiuni destul de mici, fiind numai buna pentru a putea fi transportata oricand, oriunde si oricum, fara sa ocupe spatiu mult.

 

Caracteristici placa de par  Philips HP8310:

  • placa de par philips ieftina
  • poate fi reglata la o temperatura maxima de 210 grade Celsius;
  • poate fi utilizata atat la tensiuni de 110 V, dar si la 220 de V. Practic, a fost special conceputa pentru a putea fi folosita oriunde in lume;
  • are un sistem de ionizare a firelor de par, care atrage umezeala din atmosfera in jurul firelor, oferindu-le astfel o protectie in plus.
  • setul de placi ceramice, in ciuda dimensiunilor mici ale placii de par, e de dimensiuni normale si bineinteles, indeplineste toate functiile pe care un utilizator le-ar astepta in mod normal de la o astfel de placa.

Si daca va gandeati ca asta e tot, ei bine, HP8310 mai are o caracteristica destul de utila: pentru ca ea sa poata fi depozitata usor sau chiar si folosita fara ca firul/cablul de alimentare sa mai joace in mainile voastre, are un sistem de blocare special. In plus, pe langa sistemul de blocare, cablul de alimentare are o articulatie care nu numai ca previne incurcarea si formarea nodurilor pe fir, dar pe deasupra, il protejeaza impotriva eventualelor rupturi. Daca sunteti in cautarea unui alt model, pe redupedia.ro gasiti promotii la diverse astfel de produse.

De asemenea, cablul are o lungime de 1,8 metri, lungime care cel putin teoretic, ar trebui sa fie de ajuns pentru folosirea acestei placi de par dupa bunul plac.

Ce as mai putea zice despre ea? Pai, considerand ca pretul ei arareori depaseste 130 de lei, consider ca placa de par Philips HP8310 este o investitie foarte buna, mai ales ca si protejeaza parul dar si ofera toate avantejele pe care alte produse similare mai scumpe le ofera, la randu-le.