Placa de par Braun ES3 BK – produs profesional pentru un par perfect

Placa de par Braun ES3 BK – produs profesional pentru un par perfectPlaca de par Braun ES3 BK este cu siguranta unul dintre produsele de top ale celor de la Braun, din gama de ingrijire personala. Personal, cred ca modelul acesta este de departe cel mai evoluat si cel mai bun dintre toate celelalte produse pe care le vedeti pe site, avand in componenta o serie de functii si de dotari mai speciale, despre care vom discuta in randurile urmatoare.

 

 

 

 

Caracteristici placa de par Braun:

  • are placi ceramice si 9 trepte de putere, pentru toate tipurile de par;
  • timp de incalzire rapid, de doar 60 de secunde;
  • are incorporata tehnologia IONTEC, care pulverizeaza jeturi cu ioni de satin, care la randu-le, se aseaza pe firele de par si atrag toate particulele de apa din atmosfera.
  • placile ceramice sunt usor flexibile, astfel ca firele de par aluneca mult mai usor, iar riscul ca ele sa fie arse este destul de scazut.
  • timpul de incalzire este de doar 30 de secunde;
  • placa de par memoreaza ultima setare;

Se pot spune multe despre acest produs. Nu are rost sa continuam asupra detaliilor tehnice, intrucat manualul tehnic este destul de clar si oricine poate folosi acest produs fara a avea batai de cap prea mari. Totusi, datorita faptului ca este un produs profesional, folosit de hairstylistii din toata lumea, trebuie explicate o serie de mecanisme.

De exemplu, tehnologia IONTEC a fost incorporata in Braun ES3 BK cu scopul de a readuce firelor de par, cu ajutorul unei modalitati simple si oarecum naturale, umezeala specifica. De regula, in timpul intinderii parului, firele de par isi pierd umezeala, astfel ca exista riscul ca dupa repetate folosiri, firele sa fie vatamate si sa inceapa sa se rupa mai usor. Daca va place sa aveti in permanenta un liik de invidiat, pe redupedia.ro gasiti reduceri la diverse produse de infrumusetare si nu numai.

Un alt aspect asupra caruia trebuie punctat mai in detaliu e cel al placilor ceramice flexibile: gratie acestui aspect, intinderea parului se face mai rapid si mai eficient, fara sa fie nevoie ca utilizatorii sa insiste prea mult asupra unei zone anume. Daca in general, mai exista destul de multe fire de par “razboinici”, cu placa de par Braun ES3 BK, acest lucru nu se va intampla. Pur si simplu e construita sa lucreze fin, eficient, si sa redea parului un aspect radiant si stralucitor.

Daca tinem cont ca pana si temperatura poate fi setata manual intre niste valori cuprinse intre 130 si 200 de grade (cu trepte din cinci in cini unitati), atunsi se poate spune despre acest produs ca este una dintre cele mai bune placi de par profesionale. Desi este usor mai scumpa decat celelalte produse in genul, ea le devanseaza in mod categoric la capitolul avantaje, astfel ca investitia ea e pe deplin justificata.