Nokia 100 Blue – Altceva Decat Clasicul Nokia 1100

 Nokia 100 Blue – Altceva Decat Clasicul Nokia 1100Voiam ca acest articol sa il scriu pe http://www.telefoaneieftine.org, intrucat e tot un site administrat de mine, insa date fiind unele circumastante despre care o sa aflati in interiorul articolului, am zis sa il postez aici.

Eu unul, am mai multe telefoane. Ieftine sau nu, dar sunt prin casa, fara sa le foloseasca nimeni. Nu mai stiu cum le-am primit sau cand, dar cert e ca dintre ele, cel pe care il folosesc eu e un Nokia 1100.

Ei bine, azi nu despre acest telefon o sa vorbesc, ci despre altul, usor diferit dar care face parte din aceeasi gama de pret, are cam aceleasi caracteristici, iar pe deasupra aduce un plus de aspect.

Despre ce telefon e vorba? Ei bine, despre Nokia 100 Blue, un mobil numai bun pentru a implini nevoile basic ale oricarui utilizator.

Vorbind in termeni de nevoi, pot sa spun despre acest mobil ca:

  • are o baterie care poate rezista si 15 zile in conditii de standby si pana la 10 zile in conditii de folosire normala;
  • are un meniu de operare foarte simplu, putand fi folosit chiar si de catre seniori fara nicio problema;
  • are un design placut, cu butoane mari, silentioase;
  • un pret de sub 100 de lei;
  • posibilitatea de a asculta radio la casti;

Sigur, nu spune nimeni ca e vorba de vreun smartphone sau de vreun alt produs cu caracteristici exceptionale. Din contra, cei de la Nokia au vrut sa varieze un pic gama de telefoane ieftine si sa introduca pe piata si altceva fata de cele existente si clasice. Partea buna, din punctul meu de vedere, referitoare la constructia acestor telefoane e ca acestea nu au de suferit in urma socurilor “casnice”(in genul contactului cu asfaltul): dupa orice ciocnire telefon-podea, telefon-beton sau telefon-asfalt, acesta pur si simplu se desface, dar odata asamblat la loc, merge ca nou. Asta e avantajul major al astfelor de telefoane, cu care niciun alt smartphone(in afara de Motorola Brute) nu poate rivaliza.Intrati pe redupedia.ro si gasiti mai multe reduceri la telefoane.

PS: Acest articol face parte din campania initiata de cei de la Elanko in parteneriat cu cei de la Blogal Initiative, campanie menita sa puna in evidenta faptul ca cei de la Elanko trimit in fiecare saptamana cate un newsletter cu cele mai bune promotii ale lor, precum si cu concursurile sau promotiile pe care acestea le organizeaza. Eu am aflat din newsletter-ul lor ca Nokia 110 Blue despre care vorbeam mai sus, are un pret de sub 100 de lei, deci daca nu va e cu suparare sa primiti un newsletter din cand in cand, dati cu subscribe-ul la ei pe site.