MP3 player Philips GoGear Raga SA3RGA04K02 – Lifetime de 22 de ore

  MP3 player Philips GoGear Raga SA3RGA04K02 – Lifetime de 22 de oreIn urma cu 2 ani, cu prilejul unei vacante de 2 saptamani in Groningen, Olanda, am avut ocazia sa imi iau un mp3 player Philips GoGear direct de la mama lui. De atunci, am ramas fan inrait al firmei, mai ales in ceea ce priveste sectorul audio, indeosebi gama de mp3 playere. Spun asta pentru ca modelul meu avut de mine la vremea respectiva avea o baterie ce rezista circa 22 de ore in regim de functionare continua, un sunet impecabil. Produsul despre care o sa vorbesc astazi face parte tot din gama Go Gear, se numeste Philips Raga si este un mp3 player cu o serie de caracteristici interesante, despre care o sa vorbim imediat.

Ce diferenta face acest MP3 player?

  • are o baterie ce rezista peste 20 de ore, deci e ideal pentru drumurile lungi si plictisitoare;
  • sunetul e clar, iar meniul este foarte user-friendly;
  • 4 gb incorporati din start, suficient pentru redarea a peste 350 de melodii;

Asa cum spuneam in primele randuri, Philips Go Gear Raga vine cu cateva tehnologii incorporate, care pot imbunatati substantial experienta utilizatorului. Stiu inca de acum 2-3 ani ca producatorii au investit mari sume de bani in design-ul unor produse comfortabile si rezistente, care nu doar sa placa clientilor, ci sa fie si eficiente, dar si rezistente. Ce a rezultat? Ei bine, modelul de fata este unul dintre raspunsuri: cantareste doar 24 de grame, iar ca dimensiuni, nu masoara mai mult de 5 centimetri. Mai mult, are un ecran 100% color, precum si un software user-friendly, Philips Songbird, foarte simplu de folosit. De altfel, din punctul asta de vedere, meniurile mp3 player-elor produse de olandezi, nu au fost niciodata complicate, permitandu-le si celor mai putin obisnuiti cu tehnologia sa se poata descurca fara a intampina mari probleme. Daca va place sa ascultati muzica in drum spre serviciu sau cand sunteti la sala, pe redupedia.ro puteti gasi mai multe gadgeturi la promotie.

Revenind la subiectul initial, o sa fiti 100% impresionati de tehnologia FullSound. Bazata pe un software de procesare a sunetului, cu ajutorul Fullsound, fisierele mp3 sunt mult mai clare, basul e mult mai profund, iar pentru cei cu un simt al auzului mai fin, chiar si sunetele fiecarui instrument muzical se aud mai clar. Practic, software-ul reface muzica comprimata in fisierul mp3 si o reda in urechile ascultatorilor asa cum a fost ea inregistrata in studio. Cu alte cuvinte, veti simti basul in urechi cu adevarat, daca-mi permiteti o astfel de exprimare.

De asemenea, acest mp3 player mai vine incorporat cu o tehnologie numita LikeMusic, menita sa creeze liste de redare inteligente, compuse automat de SongBird. Personal, pe mine nu ma impresionat foarte mult aceasta aplicatie, poate si datorita faptului ca imi place sa am control total asupra melodiilor pe care le ascult. Teoretic, aceasta aplicatie asociaza melodii care suna bine impreuna, insa repet, din punctul meu de vedere e total…useless. Spun asta deoarece mai toti cei pe care-i cunosc prefera sa isi seteze singuri ordinea melodiilor, deci mai mult ca sigur nu vor lasa un software sa hotarasca in locul lor ce melodie urmeaza, chiar daca teoretic, ar trebui sa sune bine impreuna.

Ultimul aspect pe care vreau sa il ating astazi e bateria. Am spus deja ca bateria rezista pana la 22 de ore de redare continua(am testat asta intr-un drum de 30 de ore intr-un autocar Atlassib), insa ceea ce literalmente m-a impresionat a fost faptul ca acest mp3 player GoGear Raga dispune de un sistem de management eficient al bateriei, special creat pentru situatiile in care propietarii nu au efectiv timp sa isi puna la incarcat gadget-ul: dupa doar 5 minute de stat la incarcare, va avea suficienta baterie pentru o redare de 90 de minute, lucru care in opinia mea, este cu siguranta grozav.
Per ansamblu, acest mp3 player Philips GoGear Raga este unul dintre cele mai bune produse din categoria sa, existente pe piata online din Romania. La un pret ce se invarteste in jurul a 200 de lei, merita inclus pe lista de achizitii.