Miniaspirator auto Black&Decker ACV1205 – perfect pentru masina ta!

Miniaspirator auto Black&Decker ACV1205 - perfect pentru masina ta!In principiu, pe piata se gasesc o multime de aspiratoare auto. Indeosebi in piete si in bazaruri, acest tip de produse este vandut la preturi ce variaza intre 30 si 50 de lei, sume care din start ar trebui sa dea de gandit amatorilor. De ce spun acest lucru? Pentru ca marea lor majoritate a produselor sunt destul de proaste, din punct de vedere calitativ, fiind bune mai mult pentru curatatul mesei de firmituri.
Nu acelasi lucru se poate spune despre acest miniaspirator auto Black&Decker ACV1205 cu tehnologie Dustbuster Cyclonic incorporata. Fiind garantat de cei de la Black&Decker (care dupa cum probabil stiti, se afla printre liderii mondiali ai sectorului de bricolaj), acest produs este net superior tuturor celorlalte aspiratoare auto existente pe piata.

 

Caracteristici miniaspirator auto Black&Decker:

  • aspirator de masina ieftin
  • se conecteaza usor la bricheta de masina;
  • cablul de 5 metri lungime permite curatarea masinei si chiar si a microbuzelor medii, fara ca utilizatorii sa se chinuie prea mult;
  • are o putere de aspirare de 12,5 Air Watts reali, spre deosebire de toate porcariile chinezesti, a caror putere maxima e de maxim 4.5 AW;
  • rezervorul aspiratorului se deschide si se curata usor, nefiind nevoie nici de instructiuni si nici de susbstante speciale;

Probabil ca diferenta de pret dintre modelul de mai sus si cele din piete, bazaruri si hypermarket-uri si-ar spune cuvantul de cele mai multe ori. Nu e o diferenta de pret foarte mare, acest model fiind relativ ieftin pentru ceea ce ofera, insa multi s-ar putea sa aleaga in dezavantajul lor.

Tocmai de aceea, continui si spun ca acest miniaspirator auto Black&Decker are incorporata tehnologia Cyclonic action (care-i da un boost de putere) iar pe deasupra, vine si la pachet impreuna cu un set de accesorii gratuite. Setul curpinde 2 duze, 2 perii, un furtun pentru spatii inguste si o husa de depozitare pentru acest produs. Pe redupedia.ro gasiti aspiratoare la reducere.

Dar totusi, cat de eficient este el in raport cu celelalte produse similare? Ei bine, avand o putere reala de 12,5 AW, el este suficient de puternic cat sa traga praful depozitat pe tapiterie, pietricele, firmituri si chiar monezi. Desigur, nu are puterea unui aspirator normal, insa trebuie considerate si dimensiunile. Intrucat are un cablu suficient de mare cat sa permita chiar si curatarea portbagajului, se poate insista pe anumite zone mai dificile sau mai greu accesibile.

Ca o concluzie, acest miniaspirator auto Black&Decker chiar stie sa isi faca treaba. Isi merita banii? Cu siguranta, mai ales daca utilizatorii sunt soferi activi si au nevoie ca masina lor sa fie una foarte curata.