Hota incorporabila telescopica Heinner HTCH-440FS

 Hota incorporabila telescopica Heinner HTCH-440FSHota incorporabila telescopica Heinner HTCH-440FS este de departe cea mai ieftina hota existenta in stocurile magazinelor online din Romania. Este un produs care, in ciuda pretului sau mic, face o treaba destul de buna cu aburul si mirosul de mancare emanat in timpul prepararii mancarurilor si care, asa cum ne-a obisnuit firma Heinner este garantat sa reziste o lunga bucata de timp. Adevarul e ca produsele acestei firme au acaparat o mare parte din piata in ultimii ani: inferioare din punct de vedere al pretului si totodata suficient de bine facute astfel incat sa concureze cu produse ale unor brand-uri precum Philps, Tefal sau Electrolux, ele au atras rapid atentia clientilor dornici de a avea electrocasnice de buna calitate in bucataria proprie.

 

Cat de performanta este aceasta hota? Ei bine, are urmatoarele caracteristici:

  • are 2 motorase puternice;
  • are incorporate 2 lampi de 40 de watti;
  • o putere de absorbtie de 440 mc/h;

Asadar, este perfecta pentru bucatariile obisnuite (medii ca marime) in case aragazul este folosit zilnic. Desigur, daca acest model nu este pe placul dumneavoastra, pe redupedia.ro gasiti o multitudine de promotii la hote.

De ce este nevoie de o astfel de hota? Pentru ca:

1) absoarbe si filtreaza mirosurile de mancare;
2) aburii nu se vor mai imprastia in toata casa;
3) in cazul in care deasupra aragazului aveti un dulap, la baza acestuia nu se va mai face un strat de apa, rezultat in urma aburilor;
4) pentru ca reduce umiditate din casa, chiar daca nu este un umidificator;