Gratar electric Zelmer 40Z010 – pret, pareri si poze

Gratar electric Zelmer 40Z010 – pret, pareri si pozePentru mine, numele de Zelmer nu reprezinta neaparat ceva special. In schimb, pentru piata de electrocasnice, Zelmer a devenit un brand destul de puternic, mai ales ca in ultimii ani a oferit produse de calitate extrem de competitive, la preturi accesibile sau chiar mai ieftine decat media celorlalte produse.

 

Produl de astazi, anume gratarul electric Zelmaer 40Z010, are o suprafata de 1250 centimetri patrati (50 de centimetri pe lungime, 25 pe latime), astfel ca nu ocupa prea mult spatiu in bucataria voastra.

Gratarul ofera:

  • posibilitatea de a praji carne, legume sau chiar si oua, in spatii deschise precum gradini sau oriunde exista o posibilitate de conectare la reteaua electrica;
  • produsul beneficiaza de o reducere consistenta;
  • are manere termoizolante, deci nu se pune problema unor eventuale arsuri daca este necesara modificarea pozitiei lui in timp ce acesta este incins;
  • este usor de curatat, probabil si din cauza faptului ca are o tava de scurgere a grasimilor;
  • pot fi setate 5 niveluri de temperatura, in functie de ce anume se doreste a fi prajit;

Gratie puterii mari, carnea sau oricare alt produs comestibil poate fi preparata destul de repede, astfel ca nu se pune problema unui consum de curent foarte mare. Trebuie mentionat, totusi, ca spre deosebire de gratarele clasice, carnea nu va avea un aspect grilat si va capata un aspect usor maroniu, efect similar cu cel obtinut in urma prepararii termice intr-o tava. Daca sunteti pasionat de gatit, pe redupedia.ro gasiti cu siguranta discounturi la gratare.

De asemenea, probabil un mare avantaj, chiar daca suprafata nu e grilata, legumele sau carnea pot fi preparate fara a adauga ulei, lucru mai mult decat benefic pentru sanatate, mai ales pe termen lung.

Ultimul aspect pe care vreau sa-l punctez despre gratarul electric Zelmer 40Z010 e faptul ca are o greutate de 3,6 kilograme, deci poate fi carat fara probleme oriunde exista o sursa de curent si o priza/un adaptor. Recomand calduros!