Fier de calcat Philips GC1905 – cel mai ieftin produs Philips

 Fier de calcat Philips GC1905 – cel mai ieftin produs PhilipsRecunosc, titlul e un pic inselator: acest fier de calcat Philips GC1905 e cel mai ieftin produs din gama lui si nu din gama Philips, insa cu siguranta daca as fi pus altfel, motoarele de cautare ar fi interpretat drept spam acest articol. Inca din primele randuri, acest produs – avand un pret destul de mic – e dedicat doar celor care nu au un volum foarte mare de calcat de obicei, adica studentilor, cuplurilor sau chiar si oamenilor activi, care locuiesc singuri.

 

 

 

Caracteristici fier de calcat Philips GC1905:

  • cel mai bun fier de calcat
  • greutate redusa;
  • talpa de aluminiu;
  • cablu rotativ de 1,8 metri;
  • capacitate rezervor de 180 de mililitri;

In principiu, acest produs implineste nevoile de baza ale tuturor utilizatorilor: talpa de aluminiu asigura ca hainele nu vor avea de suferit in timpul calcatului, are o greutate mica, lucru care-l face destul de usor de manuit. Mai important e ca poate pulveriza apa pe tesatura, spray-ul fiind special conceput pentru imprastierea uniforma a apei pe o suprafata plana.

Motivul principal pentru care il recomand doar cuplurilor sau persoanelor singure e faptul ca rezervorul e de 180 de mililitri, astfel ca in cazul unui volum mai mare de lucru, este necesara destul de frecvent reumplerea lui, lucru care la un moment dat, s-ar putea sa devina frustrant. Daca aveti certitudinea ca reumplerea rezervorului nu poate provoca stari de nervozitate, atunci da, poate fi alegerea potrivita, mai ales ca pe interior, are incorporat un sistem de autocuratare anti-calcar. Acest sistem previne, in mod logic, depunerea calcarului si totodata, mareste durata de viata a fierului de calcat.

Consum+ dimensiuni

Dincolo de design-ul placut, trebuie mentionat ca in ceea ce priveste consumul, acesta este moderat si se situeaza in jurul la 1400 de Watti pe ora, cam cu 600 de watti mai putin decat media fiarelor de calcat similare. Dimensiunile sunt reduse, de circa 26,1 x 11,5 x 13,6 cm, astfel ca poate fi depozitat cu usurinta intr-un sertar. Pe redupedia.ro gasiti fier de calcat la reducere.

Cam asta ar fi tot ce trebuie sa stiti despre fierul de calcat Philips GC1905. Este un produs bun, adresat strict unei categorii de persoane, motiv special pentru a lasa pretul la minim. Ca dovada, la ora actuala, este cel mai ieftin fier de calcat de pe piata online sau offline din Romania.