Epilator Philips HP6402 – pret si pareri: mult mai bun decat HP6401

Epilator Philips HP6402 – pret si pareri: mult mai bun decat HP6401Acest model de epilator Philips HP6402 este versiunea imbunatatita si mai performanta a fratelui mai mic, modelul HP6401, care daca va mai aduceti aminte, era versiunea imbunatatita a modeluluo HP6400, fiind la acea vreme cel mai ieftin epilator din Romania. Cu un design mai bun, un mod de functionare mai eficient si cu un pret care-l situeaza in gama produselor de ingrijire personale ieftine, acest model are tot ce iitrebuie pentru a satisface nevoile de baza ale utilizatoarelor.

 

 

 

Epilator Philips hp6402:

  • are 21 de pense care scot firul de par de la radacina fara sa il rupa;
  • are un cap lavabil, care permite utilizatorilor sa igienizeze mult mai usor aparatul;
  • are 2 viteze, una pentru epilare normala si una pentru firele de par groase si zonele greu accesibile;
  • in pachet se gaseste si un accesoriu special, menit sa imbunatateasca eficienta epilatorului;

Philips s-a remarcat inca de la inceput in ceea ce priveste produsele de ingrijire personala: preturi mici, calitate foarte buna si inca un aspect important, concepute special pentru a satisface cerintele utilizatorilor. Ori, in cazul epilatorului Philips HP6402, utilizatorii principali au fost dintotdeauna de sex feminin, astfel ca s-a pus accent foarte mare pe eficacitate si confort. Acesta este motivul pentru care s-a dorit lansarea unui epilator imbunatatit dintr-o clasa de produse cunoscute, tocmai pentru ca utilizatorii sa fie obisnuiti cu folosinta lui, dar totodata sa fie atrasi de imbunatatirile aduse. Desigur, daca acest model nu este pe placul dumneavoastra, pe redupedia.ro puteti gasi reduceri la epilatoare.

In cazul de fata, aparatul de inlaturat parul are 21 de pense care actioneaza in 21 de puncte separate la o viteza de 600 de fire de par smulse pe secunda. Pentru zonele sensibile si pentru firele groase de par mai exista o viteza superioara, de circa 730 de smulgeri pe secunda, care garanteaza practic inlaturarea parului, mai ales daca folosirea ei este insotita si de capul special pentru marirea eficientei.

Capul lavabil permite igienizarea rapida, insa trebuie inteles ca acest produs nu poate fi folosit la dus pentru simplul fapt ca el nu este lavabil pe de-a-ntregul, iar in plus, functioneaza pe baza de alimentare directa la retea. Un produs lavabil, care poate fi folosit si la dus este acesta, insa nu este epilator ci doar aparat de tuns corporal.
Vezi pretul si lista intreaga de specificatii ale producatorului!

Inante de a incheia trebuie sa mai mentionez ca acest produs are un pret acceptabil si, totodata, un design frumos. Manerul ergonomic face ca epilatorul sa fie foarte usor de folosit, fiind special conceput pentru mainile delicate ale femeilor. Asta nu inseamna ca nu este un produs rezistent, ci chiar din contra.