Dahle DH21015 – Cel Mai Eficient Distrugator De Documente

Dahle DH21015 – Cel Mai Eficient Distrugator De DocumenteVine un moment in viata oricarui document in care pur si simplu e distrus. Fie de timp, fie factori exogeni, fie de distrugatoare de documente, asa cum se practica mai nou in marile companii. Pentru ca hartia trebuie reciclata, iar unele acte distruse, pentru a economisi spatiu si timp, mai toate firmele mari, dar si oamenii care lucreaza cu foarte multe ciorne si hartii(agentii de vanzari, de exemplu), aleg sa isi achizitioneze un distrugator de hartie, ca acest Dahle DH2015.

 

 

 

 

Care sunt beneficiile unui astfel de distrugator de documente?

  • poate prinde 5 coli deodata, nefiind nevoie introducerea foilor una cate una;
  • este silentios si are o capacitate de stocare a deseurilor de hartie destul de mare;
  • are un sistem de securitate, care nu permite accidentarea mainilor la folosirea acestui aparat;

Pe langa pretul destul de mic al acestui produs, marele avantaj al lui e faptul ca are dimensiuni destul de reduse, si in ciuda faptului ca are o greutate de doar 1,7 kg cu tot cu cos, poate inmagazina pana la 9 litri de deseuri.

Mai mult, in ceea ce priveste partea de functionare, pe langa faptul mentionat mai sus(referitor la sistemul de protectie al mainilor), trebuie sa mai stiti ca acest distrugator de documente Dahle DH21015 are incorporata si o tehnologie care ii permite utilizatorului sa opreasca oricand distrugerea actelor. Sistemul de reverse va face ca, in cazul in care utilizatorii realizeaza in momentul distrugerii unui act ca respectivul nu trebuie distrus, sa se poata scoate hartiile fara ca utilizatorii sa traga de ele, eliminand riscul ruperii.

Nu va ganditi totusi ca acesta este dispozitivul perfect pentru o afacere mare. Da, acest distrugator de acte are intr-adevar un pret destul de mic, insa are de asemenea si o capacitate destul de redusa, fapt ce il face potrivit mai mult pentru showroom-uri de prezentare precum si pentru uz casnic. Daca sunteti pasionati de tehnologie si va place sa aveti echipamente care va usureaza munca, pe redupedia.ro gasiti diverse produse la reducere.

Ce mai trebuie sa stiti despre acest produs?

  • taie documentele in fasii verticale, dispuse la o distanta de 7 mm una de cealalta;
  • rezervorul are o mica fereastra, prin case se poate observa cat de plin/gol este;
  • poate fi cumparat de AICI la cel mai bun pret. Garantat!