Combina frigorifica Arctic AK366NFS de 355 de litri

 Combina frigorifica Arctic AK366NFS de 355 de litriCe face ca o combina frigorifica sa fie intr-adevar buna pentru o casa? Ea trebuie sa aiba o capacitate mare, de cel putin 300 de litri si pe cat posibil, ea trebuie sa incorporeze o serie de tehnologii menite sa imbunatateasca experienta resimtita de utilizatori. De exemplu, modelul Arctic AK366NFS are o capacitate de 355 de litri si face parte din clasa energetica A+, fapt care o face potrivita pentru orice bucatarie de familie.

 

 

 

 

Caracteristici combina frigorifica Arctic AK366NFS:

  • este silentioasa si are un sistem de racire NO FROST, care dupa cum ii spune si numele, ingheata alimentele depozitate fara sa formeze gheata la suprafata;
  • are o capacitate de congelare de 6 kg/24 de ore;
  • are accesoriile clasice incorporate, adica atat suport pentru oua, pentru gheata dar si functie de inghetare super rapida;
  • in lipsa curentului electric, aceasta combina frigorifica poate mentine la o temperatura propice alimentele pentru aproximativ 17 ore in conditiile in care usile nu sunt deschise.

In alta ordine de idei, stiti situatiile acelea in care pur si simplu uitati sa inchideti usa frigiderului sau nu o impingeti suficient de tare? Ei bine, cu combina frigorifica Arctic AK366NFS de 355 de litri acest lucru nu se va intampla. De ce? Pentru ca are incorporata tehnologia EcoBuzz care va da o alarma la circa 1 minut de la neinchiderea usii in modul corespunzator.

Punctul forte al acestui frigider (desi tehnic vorbind, are si congelator) e faptul ca unul dintre sertare are o temperatura constanta de 0 grade Celsius. Este perfect pentru depozitarea carnii, dar si a mancarurilor usor perisabila. Astfel, desi va fi o temperatura de inghetare, alimentele nu se vor raci decat la suprafata, putand fi oricand reincalzite fara probleme. De ce e atat de importanta aceasta functie? Pentru ca practic, veti spune adio mirosurilor neplacute sau prea pregnante, asa cum se intampla in cazul salatelor de vinete sau a ficatului.

In ceea ce priveste numarul de rafturi, dupa cum se poate vedea si in poza de mai sus, frigiderul are 4 rafturi, doua sectiuni pentru depozitarea legumelor, oualelor si fructelor si o sectiunea care e in permanenta la temperatura de 0 grade Celsius. Congelatorul, in schimb, are 3 sertare separate, fiecare cu o capacitate neta de 30 de litri. Daca sunteti in cautarea altui model, pe redupedia.ro gasiti reduceri 2018 la combine frigorifice.

Ultimul aspect important e faptul ca are un consum de 341 kWh/an, ceea ce inseamna mai putin de 1 kWh/zi. Practic, platiti aproximativ 0,50 de lei pentru fiecare zi de utilizare. In plus, modelul normal are deschidere pe partea dreapta, insa la comanda, pot fi aduse si usi cu deschidere pe partea stanga. In privinta dimensiunilor, acestea sunt 201 x 59.5 x 60 cm, lucru care o situeaza in automat in clasa combinelor frigorifice pentru familii medii si mari.

Combina frigorifica Arctic AK366NFS – Super Pret. Profita acum!

Probabil argumentul suprem in achizitionarea acestui produs il constituie feedback-ul pozitiv lasat de clientii care si-au achizitionat deja aceasta combina frigorifica. Majoritatea spun despre ea ca e o combina silentioasa,cu un design modern, care se integreaza usor in peisajul oricarei bucatarii si care mai important, chiar isi merita banii!