Aparat de tuns corporal Philips TT2030

Aparat de tuns corporal Philips TT2030Aparatul de tuns corporal Philips TT2030 este versiunea mai dotata modelului TT2020 – despre care am scris AICI, fiind dotat cu cateva accesorii in plus, dar si cu cateva caracteristici care il fac sa fie superior fratiorului mai mic. In principiu, Philips TT2030 vine cu 3 accesorii, din care doua sunt gratare de tuns – cu o inaltime ce poate fi setata pana la 11 milimetri – iar unul este un capat XL, special conceput pentru a permite tunderea unor suprafete mai mari de corp.

Asa cum modelul mai slab de care aminteam mai sus poate fi folosit si ca aparat de ras si acest model poate fi folosit pentru acelasi scop. Trebuie sa stiti insa ca rezultatele nu sunt chiar foarte fine, acest aparat nefiind destinat exclusiv pentru inlaturarea parului de pe fata.

 

 

In principiu, Philips TT2030:

  • poate fi folosit fara nicio problema la dus si chiar curatat sub jet de apa;
  • dispozitivul de tuns de inalta performanta prinde toate tipurile de par, inclusiv pe cele mai subtiri;
  • masina de tuns are un led pe partea frontala, care indica momentul in care aparatul este incarcat complet;
  • are o autonomie de 40 de minute;

In alta ordine de idei, va pot spune ca design-ul este unul ergonomic, fiind usor de tinut in mana si de manevrat, iar totodata, si foarte fin la atingere. Nu creeaza iritatii si nici nu exista posibilitatea de a lasa taieturi pe fata/corp, cutitele fiind bine protejate de o carcasa metalica. Un barbat trebuie sa fie mereu ingrijit, asa ca intrati pe redupedia.ro si veti gasi diverse produse la promotie.

De asemenea, asa cum mentionam mai sus, incarcarea acestui aparat de tuns se face prin acumulatori interni. De altfel, nici nu ofera posibilitatea de a fi conectat la retea, intrucat modulul de incarcare cere neaparat stand de incarcare. Nici nu ar fi fost posibila functionarea sub jet de apa in conditiile in care avea prevazuta o mufa pentru conectarea la reteaua electica.

Ca o concluzie, aparatul de tuns Philips TT2030 chiar daca e ceva mai scump decat modelul TT2020, isi merita pe deplin banii, mai ales daca tinem seama ca vine si cu mai multe accesorii. In manualul tehnic se precizeaza ca nu e recomandat ca aparatul sa fie folosit si pe fata, insa el poate fi folosit fara nicio problema, cu mentiunea ca rezultatul nu va fi foarte fin, el neavand capacitatea sa taie firul de par chiar de la radacina. Cu toate astea, pentru un aparat de tuns corporal, se comporta excelent.