Aparat de barbierit Philips HQ6900 – super produs pentru fata ta!

Aparat de barbierit Philips HQ6900 – super produs pentru fata ta!Nu e prima oara cand vorbim de un aparat de barbierit, nu? Am mai scris AICI tot despre un produs Samsung. Astazi, insa, vorbim tot despre un aparat Philips, insa de aceasta data, modelul HQ6900, un produs actualmente situat in lista celor mai populare aparate de acest tip. Avand un pret de sub 130 de lei si disponibil cu transport gratuit (in oferta de mai jos), HQ6900 se bucura de niste feedback-uri excelente din partea utilizatorilor, care sunt multumiti de toate functiile incorporate in acest produs.

 

 

 

Caracteristici aparat de ras philips :

  • are 3 capete iar in pachet, la livrare, se poate gasi si o perie de curatare;
  • spre deosebire de alte produse similare, la acesta se gasesc rezerve pentru capete;
  • are incorporata tehnologia Reflex Notion, care urmareste indeaproape liniile fetei;
  • se alimenteaza la retea, deci nu trebuie sa va faceti griji in legatura cu firele rebele;

Per ansamblu, nu ar fi prea multe de zis. Este un aparat de barbierit produs de Philips, ieftin, ok din toate punctele de vedere, care chiar isi face treaba. In plus, pe langa ce tehnologia de mai sus, are, la fel ca si epilatoarele, tehnologia Lift&Cut, care ridica firele de par culcate, astfel incat lamele sa le poata taia si sa nu ramana fire razlete. Pe redupedia.ro gasiti reduceri si promotii la diverse produse.

Probabil ca avantajul major al lui e faptul ca poate fi folosit zilnic, fara sa creeze iritatii sau alte probleme. Desi, teoretic, ar trebui sa functioneze si in mediu umed, personal nu recomand folosirea lui cand fata este uda. Din experienta celorlalte produse similare, sistemul de ridicare al firelor de par culcate nu este 100% functional, lucru care recomanda utilizarea lui pe ten uscat.